Ajankohtaista

Matkalla Sotkamoon!

Heli Viiri - Uusi Suomi

Homevirheistä on otettava opiksi
 Joensuussa on useita kouluja ja muita rakennuksia jouduttu poistamaan käytöstä sisäilmaongelmien vu...

Lue lisää »


Vihreää virtaa Joensuusta
Joensuun keskustalla on mahtavan vihreä ja vireä kuntavaaliohjelma. Tutustu siihen osoitteessa www.j...

Lue lisää »


Vapaudenpuiston puille karsinta
Joensuun keskustan Vapaudenpuiston valon määrän lisäämiseksi ja Kaupungintalon esiin saamiseksi on e...

Lue lisää »

Heli Viiri

Olen Heli Viiri, metsänhoitaja, maatalous- ja metsätieteiden tohtori ja kahden nuoren yksinhuoltaja äiti. Olin keskustan ehdokas kuntavaaleissa Joensuussa. Toimin Luonnonvarakeskuksessa ryhmäpäällikkönä ja metsäntutkijana.

Kuntavaaleissa minulle tärkeitä teemoja olivat:

Joensuun kaupungin talouden tasapainottamisen on jatkuttava. Kaupungin korjausvelkaa on supistettava edelleen myymällä tarpeettomaksi käyneitä kiinteistöjä. Kotimaisen bioenergian käyttöä on lisättävä kestävästi. Julkisissa kiinteistöissä on korvattava fossiiliset polttoaineet uusiutuvilla energialähteillä. Julkisissa hankinnoissa on suosittava lähiruokaa ja paikallisia yrittäjiä. Homekouluista ja kiinteistöistä on päästävä eroon.

Monipuolisen ja alueellisesti kattavan koulutustarjonnan turvaaminen. Laadukas perus- ja lukio-opetus on turvattava myös Joensuun keskustan ulkopuolella.

Yrittäjyyden tieltä on raivattava tyhjänpäiväisiä esteitä. Yrittämisen ja työllistämisen pitää olla aina kannattavaa. Elinvoiman kehittäminen on nyt kunnan ykkösasia.

Jäin kuntavaaleissa varasijalle. Näiltä sivulta löydät tietoja minusta ja politiikkaan liittyviä ajatuksiani. Sivujen kautta voit lähettää minulle palautetta ja ideoita. Ollaan yhteyksissä.

Ystävällisin terveisin,
Heli Viiri